Landbouwgrond met huis en koeienstal

Luogosanto,  Sassari,  Sardegna,  Italië
€298.000

Overzicht

  • Perceeloppervlakte: 25 Hectares
  • Stal
  • Vrijstaand huis
  • Multifunctionele grond
  • Cabriolet
  • Geweldige blootstelling aan de zon
  • Genoeg water

Details

Deze landbouwgrond met gebouwen te koop is gelegen in de betoverende en historische subregio Gallura, genesteld in het hart van het pittoreske noorden van het eiland aan de voet van het oude dorp Luogosanto. Het gebied staat bekend om zijn adembenemende natuurlijke schoonheid, met glooiende heuvels en rotsachtige toppen, groene valleien en kristalheldere stromen zoet water. We bevinden ons op 30 minuten van de beroemde stranden van Costa Smeralda en op 45 minuten van de luchthaven van Olbia.

Het land wordt geleverd met een charmant vrijstaand huis van 130 m2 met 5 slaapkamers, een traditionele Sardijnse Stazzo, met stenen muren, granieten architraven en een dak met rode pannen, wat een rustiek en authentiek gevoel geeft. Een aangrenzend perceel zou verdere ontwikkeling mogelijk maken.
Een koeienstal van 160 m2, een functionele structuur, ontworpen om comfort en gemak voor de dieren te bieden, kan indien nodig worden omgebouwd voor ander gebruik.
Het land is liefdevol verzorgd , en het resultaat is een vruchtbare en productieve omgeving die perfect is voor het verbouwen van gewassen en het fokken van dieren. Het totale land dat gemakkelijk kan worden gebruikt voor het verbouwen van winstgevende gewassen kan variëren tussen 13 en 18 hectare. De grond is zeer bekend voor wijnbouw vanwege het granietgehalte dat structuur geeft aan de beroemde wijn, de Vermentino D.O.C.G.

De landbouwgrond zelf is een waar juweeltje. Het beslaat in totaal 25 hectare op drie heuvels, verbonden door stoffige wegen en 2 tunnels. Het pand beschikt over drie rijke putten, die voldoende water leveren voor irrigatie en veeteelt. Bovendien lopen er twee bergstromen door het land, wat bijdraagt aan de schoonheid en charme van het landgoed.
Een van de meest opvallende kenmerken van de landbouwgrond is de aanwezigheid van honderden kurkbomen, verspreid over de resterende 7 hectare van het land. boerderij samen met honderden jaar oude wilde olijvenboom. Deze majestueuze bomen worden al generaties lang op het land verbouwd en vormen een waardevolle hulpbron voor de boerderij. Ze dragen ook bij aan de natuurlijke schoonheid van het pand en creëren een serene en vredige omgeving die perfect is voor ontspanning en verjonging.
Kortom, deze landbouwgrond te koop in Luogosanto is een zeldzame en kostbare kans om een stukje paradijs te bezitten . Met zijn rijke geschiedenis, prachtige landschap en overvloedige natuurlijke hulpbronnen is het de perfecte plek om een bloeiende boerderij of wijngaard te creëren of om te genieten van een rustig en vredig toevluchtsoord.

We bieden uitgebreide hulp, een beheerpakket en gepersonaliseerd projectbeheer voor uw investering.
Neem gerust contact met ons op. Het team van Sardinia-inn wil graag meer met u delen over het pand.

Zoek ons online op, Sardinia-inn - site in aanbouw- of neem contact op met Magnolia hier op Zoopla om doorverwezen te worden naar ons.

Plattegrond

House Cowshed

Locatie

Contact Verkoper





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.nl | gebruiksvoorwaarden | privacybeleid | Over ons | contact ons