Prachtig uitzicht op landbouwgrond

Castelsardo,  Sassari,  Sardegna,  Italië
€1.495.000

Overzicht

  • Perceeloppervlakte: 65 Hectares
  • Uitstekende locatie
  • Uniek uitzicht
  • Veel gebouwen
  • Omringd door de natuur
  • Water en elektriciteit

Details

Castelsardo is een van de mooiste "Borgo" van Italië, een echt juweeltje gelegen in het noorden van het eiland, en ligt op een top boven de zee. Met zijn historisch erfgoed was het eeuwenlang een ondoordringbare vesting geweest.
Het is een historische stad met een rijke cultuur, prachtige stranden en adembenemende landschappen. Het is een populaire bestemming voor zowel toeristen als de lokale bevolking, bekend om zijn middeleeuwse kasteel, smalle straatjes, charmante ambachtelijke winkeltjes en de afgelegen haven met 750 ligplaatsen.

Dit fantastische landgoed ligt op een heuvel en biedt ongeëvenaarde uitzicht op de Golf van Asinara en een indrukwekkende ligging met uitzicht op het dorp en het omliggende platteland. Op een hoogte van 190 meter boven de zeespiegel geniet het pand van een koele bries en prachtige zonsondergangen over de zee.
Het beslaat een uitgestrekt gebied van 65 hectare, allemaal met elkaar verbonden, en is geschikt voor een verscheidenheid aan agrarische toepassingen, waaronder veeteelt, akkerbouw of agrotoerisme. Een deel van het pand kan afzonderlijk worden gekocht.
Het pand omvat ongeveer 1000 m2 aan bebouwing, verdeeld in stallen, huizen en andere af te bouwen gebouwen. Dit biedt kopers de mogelijkheid om het pand aan te passen aan hun specifieke behoeften en voorkeuren.
De stallen zijn perfect om samen met de reeds aanwezige huizen om te bouwen tot woonruimte. De onvoltooide gebouwen kunnen worden voltooid voor verschillende doeleinden, zoals een restaurant en nog eens 2 appartementen met een ongekend 360 graden uitzicht vanaf het dak.

Het land is rijk aan natuurlijke hulpbronnen, met vruchtbare grond, voldoende watervoorziening en een verscheidenheid aan inheemse flora en fauna. Het pand is ook zeer geschikt voor ecotoerisme en biedt bezoekers de kans om de natuurlijke schoonheid van Sardinië te ervaren terwijl ze op een pittoreske en exclusieve locatie verblijven.

Beschrijving
- 600 m2 tussen de stallen en huizen
- 280 m2 onafgewerkt gebouw.
- 50 m2 onafhankelijk stenen huis
- 50 m2 stenen huis dat moet worden gerestaureerd.
- 5000 m2 productieve wijngaard
- Meer kunnen worden ontwikkeld.
- Wijngaarden, stallen, ongeraffineerde gebouwen en huizen kunnen afzonderlijk van de landbouwgrond worden verkocht.

Deze landbouwgrond te koop in Castelsardo is een werkelijk unieke kans voor kopers die op zoek zijn naar rust en prachtige locatie om te boeren, vee te houden, of een ecotoerismebedrijf of wijnbouw na te streven. Met adembenemende uitzichten, voldoende bouwruimte en rijke natuurlijke hulpbronnen is dit een ideale investering voor wie een stukje van de prachtige kust van Sardinië wil bezitten.

Wij bieden uitgebreide hulp, een managementpakket en gepersonaliseerd projectmanagement voor uw investering.
Neem gerust contact met ons op. Het team van Sardinia-inn wil graag meer met u delen over het pand.

Zoek ons online op, Sardinia-inn.com - site in aanbouw- of neem contact op met Magnolia hier op Zoopla om te worden doorgestuurd naar onze agenten.

Houd er om veiligheidsredenen rekening mee dat alle afstanden en afmetingen geschat zijn en niet indicatief voor de exacte locatie van het pand. Voor gedetailleerde informatie over de precieze locatie van het onroerend goed kunt u contact opnemen met de Vastgoedadviseur.

Plattegrond

Lower house - House 1

Locatie

Contact Verkoper





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.nl | gebruiksvoorwaarden | privacybeleid | Over ons | contact ons