Huis met 4 slaapkamers en grote tuin

Chignolo Po,  Pavia,  Lombardia,  Italië
€155.000

Overzicht

  • bedrooms 4
  • bathroom 2
  • Grootte van de Woning: 140 sqm
  • Perceeloppervlakte: 800 sqm
  • Bouwjaar: 1800
  • Volledig ingericht
  • 4 tweepersoonsslaapkamers
  • Centrale verwarming
  • Dubbel glas
  • Airconditioning
  • Onlangs gerenoveerd

Details

Een onlangs gerenoveerd en gemoderniseerd familiehuis met 4 slaapkamers en uitzicht op het kasteel van Chignolo Po.
Het pand is overal voorzien van centrale verwarming met dubbele beglazing van hout of PVC en airconditioning.
De accommodatie bestaat uit:-
Een ruime keuken met inbouwapparatuur die gemakkelijk groot genoeg is voor een eettafel en stoelen.
Lounge met karakteristieke, met baksteen beklede open haard waarin zich een pelletkachel bevindt. Kantoor met 3 werkplekken en boekenkasten.
Een ruime eetkamer met toegang tot de zijtuin.
Doucheruimte bestaande uit dubbele douche, wc en wastafel.
Een trap leidt vanuit de keuken naar de eerste verdieping waar zich 4 tweepersoonsslaapkamers bevinden waar alle meubels achter kunnen blijven.
Een familiebadkamer met bad en douche, wc, bidet en wastafelmeubel.
De woning beschikt over een aparte garage en berging, een zijtuin van circa 50m2 met buitenberging plus een uitgebreide tuin van 800m2 bereikbaar via de binnenplaats, de tuin bestaat voornamelijk uit gazon met fruitbomen en volkstuin, daarnaast is er een zomerhuis met elektriciteit en ook een zwembad, overdekt terras en veranda, waardoor het een ideale plek is voor vermaak en ontspanning.

Het huis is gelegen in Chignolo Po, op korte loopafstand van het centrum van de stad met lokale kleuter- en middelbare scholen in de buurt. De stad, 40 km ten zuiden van Milaan, heeft gemakkelijke toegang tot de snelwegen A1/A21 en profiteert van een spoorverbinding naar Pavia en Codogno, plus busdiensten naar lokale gebieden en Milaan.
De omgeving is rijk aan geschiedenis en centraal staat het kasteel van Chignolo Po, een van de verborgen juweeltjes van de regio Lombardije. Dit majestueuze gebouw heeft een geschiedenis die teruggaat tot eind 900 en is een populaire locatie voor dagjesmensen evenals huwelijksfeesten.
Net buiten Chignolo vind je de heuvels van San Colombano al Lambro, de hoogste punten van de Lombardije Plains. Deze heuvels zijn bedekt met wijngaarden die worden onderhouden door kleine onafhankelijke producenten of grotere commerciële wijnhuizen, waarvan sommige rondleidingen en proeverijen aanbieden.
Op korte afstand van Chignolo, de rivier de Po, de langste rivier van Italië, biedt deze tal van mooie wandelingen of fietstochten langs de aangelegde oevers en fietspaden. Het hele jaar door worden er evenementen gehouden op de rivier, variërend van concerten op drijvende schepen, motorbootraces en vuurwerkshows.
Verder weg liggen historische steden als Pavia en Piacenza, beide binnen 30 minuten rijden bieden ze een schat aan historische en culturele hoogstandjes, samen met vele bars, cafés en restaurants om de smaakpapillen te verleiden.
De Via Francigena, een de oude weg en pelgrimsroute die loopt van de kathedraalstad Canterbury door Frankrijk en Zwitserland en verder naar Rome loopt door Chignolo Po, en de plaatselijke bars, cafés en B&B's bieden degenen die de pelgrimstocht maken een pauze en de kans om zowel lichaam als geest op te frissen voordat ze verder gaan hun reis.

Chignolo Po en omgeving hebben misschien niet de bekendheid van de bekendere Italiaanse gebieden zoals Toscane, de Alpensteden of de kustgebieden die zo bekend zijn. Het biedt degenen die het echte Italië willen ervaren, weg van de meer toeristische gebieden, de mogelijkheid om het aanbod te verkennen en te ontdekken.

Locatie

Contact Verkoper





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.nl | gebruiksvoorwaarden | privacybeleid | Over ons | contact ons