Villa met 6 slaapkamers en privézwembad

Arcos de la Frontera,  Cádiz,  Andalucía,  Spanje
€825.000

Overzicht

  • bedrooms 6
  • bathroom 5
  • Grootte van de Woning: 374 sqm
  • Perceeloppervlakte: 1967 sqm
  • Bouwjaar: 2009

Details

Een prachtige kans om lid te zijn van de gemeenschap van Arcos Gardens in deze luxe villa in Jacaranda-stijl. De villa biedt vijf tot zes slaapkamers en een privézwembad met een omheinde tuin.

Arcos Gardens biedt een achttien holes golfbaan omgeven door rust; prachtige uitzichten en prachtige flora en fauna.

Deze fantastische villa is verdeeld over drie verdiepingen en biedt voldoende ruimte voor een permanente woning of een geweldige vakantiebestemming voor wat rust en ontspanning.

De kwaliteit van het timmerwerk; marmeren vloeren en marmeren badkamerbladen door de hele villa zijn uitstekend en zeer goed onderhouden.

We komen via de voordeur binnen in een uitnodigende gang die leidt naar de open leefruimte.

Hier vinden we de woonkamer; keuken en eethoek. Met unieke inrichting; we vinden een geschilderde muur met op maat gemaakt ontwerp in de woonkamer; een Dekton keuken en design open haard.

Een ruime dubbele badkamer met dubbele ingebouwde kasten; Op deze verdieping vindt u ook uitzicht op het omliggende platteland vanuit de badkamer en uitzicht op de tuin. De complete badkamer beschikt over een apart bad en douche.
We hebben ook rechtstreeks toegang tot het buitenterras via deuren die vanuit het slaapkamergedeelte leiden.

Een toilet voor de gasten bevindt zich ook op de begane grond.

Vanuit de lounge/eetkamer komen we op het buitenterras met een uitnodigend zwembad en een prachtige tuin.
Het ruime terras met bargedeelte; is prachtig ontworpen om in privacy van de zon te genieten en leidt naar de omheinde tuin waar we verschillende ruimtes vinden om te ontspannen met een prachtige pergola en een zitgedeelte voor banketten. Vanuit de tuin heeft u directe toegang tot de golfbaan.

De tuin is ontworpen met zowel gazon als kiezelstenen om waterbesparing in gedachten te houden. Er zijn vijf indrukwekkende olijfbomen die het gazon omlijsten.

De master suite bevindt zich op de bovenste verdieping en heeft vanaf een groot zonneterras een benijdenswaardig uitzicht op het platteland. De master suite biedt tevens een complete badkamer met aparte douche en bad.

In de master suite; Ook is er voldoende opbergruimte dankzij de dubbele inbouwkasten.

Op de benedenverdieping zijn er twee slaapkamers aan de buitenkant; elk met toegang van buitenaf tot het halvemaanvormige terras met een trap die leidt naar de pergola in de tuin.

Een van de slaapkamers is omgebouwd tot een suite met een tv/loungeruimte. Dit kan gemakkelijk worden teruggezet naar twee slaapkamers en zou dan 4 buiten- en 2 binnenslaapkamers in de villa opleveren.
De laatste kamer op de benedenverdieping is binnen en wordt momenteel gebruikt als kantoor. Het zou tevens dienen als bioscoopzaal; oefenruimte of slaapkamer.

Er zijn 2 eigen doucheruimtes. Douche, toilet en wastafel in elke ruimte die uitkomt op de hoofdwastafel en een aparte doucheruimte biedt voor de 2 slaapkamers aan de buitenkant.

Er is ook een apart toilet op de benedenverdieping. We hebben toegang tot de garage vanaf de benedenverdieping, ideaal om eventuele boodschappen naar de villa te verplaatsen.
De garage heeft voldoende ruimte en leidt naar een ruime oprit buiten waar veel auto's kunnen parkeren.

Wij hopen dat de informatie voldoende is. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

We kijken er enorm naar uit om de nieuwe eigenaren te ontmoeten, die net zo van de villa zullen genieten en voor de villa zullen zorgen als wij hebben gedaan.

Dichtstbijzijnde luchthaven Jerez de la Frontera: 40 minuten met de auto auto.

De charmante pueblo blanco van Arcos de la Frontera ligt op 15 minuten rijden.

Bedankt voor uw begrip, dit is een privéverkoop rechtstreeks bij de huidige eigenaren.

translate.video

Youtube Video

Locatie

Contact Verkoper





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.nl | gebruiksvoorwaarden | privacybeleid | Over ons | contact ons