Te koop kleine boerderij met 4/5 slaapkamers - Bussiere-

Val D'Oire Et Gartempe,  Haute-Vienne,  Nouvelle-Aquitaine,  Frankrijk
€249.600

Overzicht

  • bedrooms 5
  • bathroom 3
  • Grootte van de Woning: 204 sqm
  • Perceeloppervlakte: 19184 sqm
  • Bouwjaar: 1800
  • Gerenoveerd
  • Frans gehucht eigendom
  • Land
  • bos-
  • Schuren
  • Ruiter
  • Kleine boerderij
  • Familie huis
  • B&B-mogelijkheid
  • Kampeermogelijkheid

Details

Te koop kleine boerderij met 4-5 slaapkamers in de buurt van Bussière-Poitevine - Haute Vienne - Koper betaalt notariskosten

Dit gerenoveerde boerderijtje/paardensport/familiehuis met 4 of 5 slaapkamers staat te koop in de buurt van Bussière-Poitevine in de Haute Vienne, Nouvelle Aquitaine. Het huis ligt 2,2 km buiten het dorp in een gehucht van 6/7 huizen. Naast ruim 200 m² woonoppervlak heb je ook schuren, bijgebouwen en een carport die gemakkelijk kan worden omgebouwd tot 2 stallen, dit alles samen met iets minder dan 2 Ha grond van 19.184 m² met een klein bosgebied, met veel schaduw in de zomer.< br />
Bussière-Poitevine heeft een verscheidenheid aan winkels, restaurants en bars (alles is aanwezig wat u nodig heeft voor het dagelijks leven). De grotere steden Bellac en Montmorillon liggen op ongeveer 20 minuten afstand. Bellac en Montmorillon hebben treinverbindingen naar Limoges en Poitiers; de laatste biedt platformonafhankelijke TGV-verbindingen naar Parijs, Bordeaux en andere Franse steden plus Brussel en Londen (via Lille). De internationale luchthavens van Limoges en Poitiers voor dagelijkse vluchten naar verschillende Britse bestemmingen liggen op slechts een uur rijden.

Het pand ligt op het zuiden en aan de voorkant. Heeft een klein omheind terrein met parkeergelegenheid aan de zijkant je hebt nog meer parkeergelegenheid en een carport en houtopslag, aan de achterkant van het huis is een mooie privétuin met bovengronds zwembad en een bubbelbad; deze is volledig omheind (hondenproof). Aan het huis zijn diverse bijgebouwen bevestigd, een werkplaats, schuur, oppottenschuur, zomerkeuken, overdekte zithoek, alles is in goede staat. Al het land is aan het huis bevestigd en omvat een polytunnel, een moestuin, een kippenren, een groot kippenhok en een klein bosgebied.

De afgelopen 9 jaar heeft het huis nieuwe elektriciteit en dubbele beglazing gehad , septic tank en isolatie, het land en het bos zijn gekapt en goedgemaakt. De benedenverdieping van het huis geeft je geweldige gezinsruimte met een slaapkamer beneden met ensuite voor oudere familieleden en de zolderruimte is omgetoverd tot 2 gastenslaapkamers met een gedeelde doucheruimte en een hoofdslaapkamer met kleedkamer en badkamer.
< br />De eigenaren hebben goed nagedacht over de mogelijkheden en hebben een centrale verwarming op hout geïnstalleerd die hen ook warm water geeft, samen met een gaswaterverwarmingssysteem en het traditionele elektrische systeem, daarnaast hebben ze ook een generator geïnstalleerd die automatisch treedt in werking wanneer/als er een stroomstoring optreedt; zodat ze nooit zonder elektriciteit zitten.

Dit is een zeer nette en mooi geproportioneerde gezinswoning; waar je, als je wilt, met de installatie van verdere ecologische producten (zonnepanelen enz.) volledig zelfvoorzienend kunt worden. Het is tevens een woning die u direct kunt betrekken.



Begane grond

Een originele deur in de overdekte veranda/zithoek geeft toegang naar…

Entreehal - 6 x 3,4m met tegelvloer, originele trap, balkenplafond, twee ramen met uitzicht op de achtertuin en deuren naar, stookruimte, toilet en woonkamer.

br />Stookruimte -1 x 1,2 met warmwaterboiler en verwarmingssysteem

W.C. - 1 x 1,3 m met hoffelijkheidsraam en toilet met wastafel met koude toevoer.

Lounge - 6 x 5,5 m met tegelvloer, balkenplafond, originele open haard, houtkachel (deze haard verwarmt 16 radiatoren door de hele huis), dubbel raam en deur naar de voorkant van het huis en deuren naar keuken/eetkamer, hal en slaapkamer beneden.

Keuken/eetkamer - 5,3 x 5m met tegelvloer, ingerichte keuken, dubbele temperatuuroven en dubbel raam aan de voorkant van het pand.

Kantoor-/knutselkamer – 5,2 x 3,2 m met tegelvloer, balkenplafond, originele deur naar achtertuin en originele kast met dubbele deuren die oorspronkelijk (nog steeds (te zien in de schuur, toegang tot de schuren)

NB: De vorige eigenaren gebruikten deze kamer als slaapkamer.

Slaapkamer beneden - 4 x 2,9m, met tegelvloer en grote dubbele ramen aan de voorkant van het huis

Doucheruimte - 2,9 x 1,6 m met tegelvloer, grote inloopdouche, wastafelmeubel met wastafel en dubbele ramen aan de achterkant van het pand.

NB: Dit was oorspronkelijk een winkel en zou een uitstekende fitnessruimte kunnen zijn als het niet nodig is als slaapkamer.

Een trap vanuit de hal leidt naar…



Eerste verdieping

Overloop - 5,6 x 2,3/4,1 x 1,4 en 3,1 x 1,8m in totaal 24,8m² met nieuwe houten vloeren, voldoende ruimte voor een kantoorruimte, Velux raam en deuren naar alle kamers.

Hoofdslaapkamer - 6,3 x 5,8m met houten vloer, balkenplafond, laag raam aan de voorkant van het pand en deuren naar…

Kleding Kamer - 3,1 x 2,3 m met 2 vaste dubbele hangkasten met zijvakken, kaptafelgedeelte en raam aan de voorkant van het huis.

Badkamer - 3,1 x 3 m met raam aan de achterkant van het huis, groot bad, met hoofddouche en badscherm, wastafel met spiegel en toilet

Slaapkamer 4 - 5 x 2,6 m met houten vloer, balkenplafond en raam aan de voorkant van het pand.

Doucheruimte - 3 x 1,8 m met houten vloer, inloopdouchecabine, wastafelmeubel met wastafel en spiegel en toilet

Slaapkamer 5 - 5 x 3,8 m met houten vloer, Velux-balkenbalken
< br />

Buiten

Overdekte achterveranda/zithoek - 3 x 2,9 m

Oorspronkelijk varkensstallen – 9,7 x 3 m, met 2 scheidingswanden en momenteel in gebruik als zomerkeuken/bijkeuken en opslag.

Grindde, omheinde, omheinde tuin – 729m² met houtgestookte hot tub en verwarmd bovengronds zwembad.

Dubbel Schuur (85m²) met mezzanine van 40m² met 3 toegangsdeuren en nieuwe schuurdeuren aan de voorzijde van het pand.

Houtopslag en carport - 8 x 6m, indien nodig kan dit worden omgebouwd tot stallen.

Verharde parkeerplaats aan de voorkant en zijkant van het huis

Afgesloten omheind gebied aan de voorkant van het huis met grind en stenen pad naar de deur.

2 Opslaggebouwen van elk 3 x 2 meter, waarvan wordt gebruikt als oppotloods

3e opslaggebouw dubbele hoogte 3 x 3 meter, momenteel niet in gebruik.

Land - met polytunnel, potager , afgesloten terrein met kippenhok en verder land, bestaande uit weiland (ca. 11.400 m²) dat leidt naar een zeer aangenaam, bosrijk gebied (5239 m²).

Totale oppervlakte 19184 m²

Locatie

Contact Verkoper





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.nl | gebruiksvoorwaarden | privacybeleid | Over ons | contact ons