Luxe huis met 4 slaapkamers

Penela,  Coimbra,  Portugal
€465.000

Overzicht

  • bedrooms 4
  • bathroom 5
  • Grootte van de Woning: 417.5 sqm
  • Perceeloppervlakte: 5298 sqm

Details

Dit lichte, ruime huis met 4 slaapkamers en 5 badkamers beschikt over alle luxe die u nodig heeft met een spectaculair uitzicht over de vallei, met meer dan 5000 m² grond. Slechts enkele minuten van het centrum van de kasteelstad Penela.

Kenmerken …
Huis 196,3m²
Totale bebouwde oppervlakte 417,5 m²
Totale landoppervlakte 5.298 m²
Gebouwd over 3 verdiepingen
4 Slaapkamers nl -suite
5 badkamers
Entertainmentruimte
Zwembad

Vanaf de wegkant is het pand volledig ommuurd met een voetgangerspoort naar de voordeur en een elektrische poort die naar de eigendom en garage onder het huis. Als u de voordeur binnenkomt, komt u in een grote hal met overal crèmekleurige tegels. Een crèmekleurige marmeren trap aan de linkerkant leidt naar 3 luchtige, lichte tweepersoonskamers met eigen badkamer en een wasruimte. Op de begane grond vindt u een gastentoilet, berging of gangkast, keuken, woonkamer en gastenslaapkamer.

De ruime keuken kijkt uit op een prachtig uitzicht op de vallei, voorzien van alle moderne apparatuur. en ruimte voor een eettafel met 10-12 zitplaatsen. Dubbele glazen deuren leiden naar het grote balkon en de barbecueplek.

Naast de keuken is een ruime woonkamer met dubbele glazen deuren die uitkomen op het balkon, met uitzicht op het zwembad en de vallei beneden. Er is een houtkachel in de woonkamer en vloerverwarming door het hele huis.

Een buitentrap vanaf het balkon leidt naar het betegelde zwembadgedeelte met een extra overdekte veranda en een tuingedeelte met 5.298 m² grond – het uitzicht over de vallei geeft het gevoel een enorme uitgestrektheid met adembenemende het maken van zonsopgangen en een steeds veranderend landschapsportret. Met een wateropvangsysteem en ingebouwd sprinklersysteem. Deze accommodatie beschikt over een roestvrijstalen regenwateropvangsysteem. Het maakt gebruik van de natuurlijke stroom regenwater van zowel het dak als de oprit en bevat een pompmechanisme om water efficiënt op te vangen en op te slaan. Deze milieuvriendelijke oplossing biedt een duurzame en kosteneffectieve manier om de tuin te irrigeren, waardoor weelderige landschappen zonder ecologische voetafdruk worden gegarandeerd. Het pand heeft veel volwassen fruitbomen, vijgen-, olijf-, peren-, moerbei-, sinaasappel-, abrikozen- en walnootbomen.

De marmeren trap leidt naar de garage en de entertainmentruimte, deze kan worden omgebouwd tot extra accommodatie. mancave of speelkamer, met voldoende ruimte om een auto te parkeren.

Locatie:
Gelegen in een klein dorpje aan de rand van Penela, met een kleine supermarkt en café's op slechts 3 minuten heuvelafwaarts en 7 minuten van de stad. De rijtijd naar de stad Coimbra (derde grootste stad van Portugal) bedraagt 20 minuten. Porto ligt op ongeveer 1,5 uur rijden en Lissabon op ongeveer 2 uur rijden. De oceaanstad Figuera do Foz ligt ongeveer 45 minuten naar het westen.

Locatie

Contact Verkoper





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.nl | gebruiksvoorwaarden | privacybeleid | Over ons | contact ons