This advert is no longer active. The property may have been sold or taken off the market.

Mooi stenen huis 4 bedden, zwembad, tuin

Montpouillan,  Lot-et-Garonne,  Nouvelle-Aquitaine,  Frankrijk
€275.000 (onder het bod)

Overzicht

  • bedrooms 4
  • bathroom 2
  • Grootte van de Woning: 187 sqm
  • Perceeloppervlakte: 2050 sqm
  • Bouwjaar: 1800
  • Heerlijk ruim stenen huis in dorp
  • 4 ruime slaapkamers waarvan één op begane grond
  • Blootliggende steen, balken, terracotta tegels
  • Grote woonkamer, originele open haard
  • Moderne keuken met originele vloer
  • Grote tuin, gazon en fruitbomen
  • Ruim verwarmd zwembad
  • Groot terras om buiten te eten
  • Omsloten privé parkeerplaats
  • Waterleiding, dorp omgeven door velden

Details

Charmant huis in natuursteen in een dorp in Lot et Garonne, dat een smaakvolle renovatie heeft ondergaan, waarbij originele terracotta vloeren en prachtige balken zijn gecombineerd met moderne toevoegingen. Een grote privétuin met gazon en een mix van fruitbomen, waaronder: pruimen, vijgen, appels, kersen, mirabellen, peren, kaki / persimmon en nectarine; er is ook de originele bron, een groot verwarmd zwembad, een mooi prieel en een tuinhuisje. Ruime privé parkeerplaats. Een groot terras dat zich uitstrekt over de hele lengte van het huis is ideaal om buiten te eten en tafeltennissen! We hebben het huis 'Le Marronnier' genoemd om voor de hand liggende redenen die u zult begrijpen als u ervoor kiest om ons mooie vakantiehuis te bezoeken!
Het huis is aan een uiteinde haaks verbonden met een gebouw dat eigendom is van onze buurman die een boerderij heeft. Een combinatie van een muur en heggen beschermt de privacy van het pand. Dit is te zien op de eerste foto en in de close-up shots van het huis en het terras.
Er zijn 4 grote slaapkamers, waarvan 1 op de begane grond (eventueel te gebruiken als extra ontvangstruimte) en 2 waarvan muren met zichtbare stenen en de originele schoorsteenkanalen onthullen. Er is een badkamer op de begane grond en 1e verdieping. De grenier (of zolder) die de gehele lengte van de bovenste verdieping beslaat, bevat prachtige originele balken en biedt een fantastische mogelijkheid om extra woonruimte te creëren. De grote keuken heeft modern meubilair, maar heeft zijn originele tegels behouden en sommige van de stenen muren zijn zichtbaar. Het is gescheiden van de woonkamer door mooie balken en de originele enkele stenen trap. Een bijkeuken leidt naar de keuken. De ruime woonkamer profiteert ook van de originele vloeren en stenen muren en het centrale kenmerk is een oude grote open haard. Naast de woonkamer bevindt zich de slaapkamer op de begane grond, die gedeeltelijk is bedekt met een hoogwaardige, licht eikenhouten vloer. Vanuit de keuken zijn er openslaande deuren naar het terras en de tuin en vanuit de slaapkamer naar het terras en de tuin.
Een trap vanuit de woonkamer leidt naar de brede overloop op de 1e verdieping, waarvan de vloer is bedekt met licht eikenhout van goede kwaliteit. Op deze verdieping bevinden zich nog 3 grote slaapkamers, waarvan één met een kleine kleedkamer. Twee van de slaapkamers hebben zichtbare stenen en zijn voorzien van de originele schoorsteenkanalen. Alle 3 slaapkamers kijken uit op de prachtige tuin en het zwembad. Hier bevindt zich een tweede badkamer waarin het bad is vervangen door een douche. Vanaf de overloop zijn er trappen naar de grote grenier met zijn prachtige balken.
Door het hele huis zijn elektrische wandverwarmers aanwezig. Het water is aangesloten op de hoofdleiding.
Montpouillan ligt, zoals de naam al doet vermoeden, op een heuvel met aan de voet het Canal du Midi, waar men kan wandelen, joggen en fietsen, en er zijn verschillende andere sporten in de buurt, zoals kajakken en paardrijden. , en plezier met microlicht. In dit rustige dorpje is een goede openbare tennisbaan en een enthousiaste groep spelers die in de zomer een wedstrijd houden. Jeu de boules wordt in de zomer op vrijdag gespeeld en nieuwe bezoekers worden altijd hartelijk verwelkomd, ongeacht hun bekwaamheid! Dinsdag komt de Fish van. Het 'comité de fête' organiseert het zomerfeest dat 3-4 dagen duurt, inclusief een kleine kermis.
Er is ook een Spirulina-boerderij in het dorp, waar de eigenaar u graag laat zien hoe u de microalgen kunt oogsten die steeds populairder worden. De BBC Good Food Guide stelt dat: "Spirulina bekend staat als voedsel dat rijk is aan voedingsstoffen, omdat het boordevol vitamines zit, waaronder vitamine A, C, E en B-vitamines, evenals een hele reeks mineralen zoals calcium, magnesium , zink en selenium. Vooral vitamine C en selenium zijn beide antioxidanten en helpen onze cellen en weefsels te beschermen tegen beschadiging. " (bron: https://www.bbcgoodfood.com/howto/guide/health-benefits-spirulina) (juli 2020).
Marmande, op slechts 5 km afstand, is een levendig stadje, beroemd om zijn heerlijke tomatensoorten verkocht door lokale boeren, is een aantrekkelijke plek om doorheen te dwalen en te winkelen. De zaterdagmarkt staat vol met kleine kraampjes met lokale producten van fruit, groenten, kaas, vlees, vis en bloemen. Het VVV-kantoor bevindt zich in het charmante oude deel van de stad en de adviseurs zijn enthousiast, vriendelijk en ongelooflijk goed geïnformeerd over de culturele, historische en gastronomische geneugten van de regio, en over prachtige dorpen en plaatsen om te bezoeken, waaronder Samazan, Cocumont, Mas d'Agenais en Duras liggen op iets minder dan 30 km en bieden rommelmarkten, concerten, wijnproeverijen en andere bronnen van plezier. Het gebied is rijk aan lokale telers van een fantastisch assortiment lokale groenten en fruit, en 'avondmarkten' waar u vers bereide lokale gastronomische lekkernijen kunt kopen, waaronder lamskoteletten, steaks, frites !, kazen, slakken, lamprei en pannenkoeken! !

Bordeaux ligt op een uur rijden en Montpouillan heeft het voordeel dat het dicht bij afrit 5 van de snelweg tussen Bordeaux en Toulouse ligt. Bergerac ligt op ongeveer 45 minuten en brengt u naar de Dordogne en prachtige wijnchateaux. Een van de schoonheden van de locatie is dat het 2 luchthavens biedt binnen een uur rijden, plus verbazingwekkend mooie natuur en fantastische gastronomie.

Locatie

Contact Verkoper





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.nl | gebruiksvoorwaarden | privacybeleid | Over ons | contact ons