This advert is no longer active. The property may have been sold or taken off the market.

Luxe huis met gastenverblijf te koop, in S

Santa Comba Dão,  Viseu,  Portugal
€1.150.000

Overzicht

  • bedrooms 16
  • bathroom 16
  • Grootte van de Woning: 1344 sqm
  • Perceeloppervlakte: 4990 sqm
  • Sportschool

Details

Beschrijving van het object
Dit prachtige pand heeft zoveel potentieel en kan worden omgebouwd tot een boetiekhotel of bejaardentehuis, beide zeer gewild in het gebied. Het zou ook een ideale locatie zijn voor evenementen of een overvloed aan andere zakelijke kansen. Het hoofdgebouw heeft 9 grote tweepersoonsslaapkamers met een gastenverblijf met en AL-vergunning - Alojamento Local - accommodatie voor korte termijn voor toeristen, voor 7 slaapkamers met eigen badkamer, die allemaal uitkomen op een goed onderhouden tuin en het prachtige zwembad. br />
Kenmerken…
T16 woning inclusief een T7 gastenverblijf met AL vergunning 1.344 m²
16 badkamers 11 en-suite
2 verdiepingen
Perceel van 4.990 m²
6 woon- / eetkamers
2 grote balkons
1 fitnessruimte
1 Grote wasruimte met bijkeuken
1 Grote hoofdkeuken met extra voedselvoorbereidingsruimtes
Centraal Verwarming
Airconditioning

Boorgat
Dubbele beglazing en glazen deuren

Buiten:
2 hondenhokken
Garage voor 3 auto's
2 Parkeerplaatsen
1 Barbecue met ontspanningsruimte bij het zwembad
Zwembad 120 m²
Energie-efficiëntieklasse F maar weerspiegelt niet de upgrades
Boorgat


In detail ...
Dit prachtige pand is gelegen aan de rand van het schilderachtige sleeptouw n van Santa Comba Dão met uitzicht op het platteland en uitzicht over de rivier, maar op enkele minuten afstand van het centrum van de stad, met zijn schilderachtige geplaveide straatjes en de rivier die door de stad stroomt.

Elektrische poorten openen naar het hoofdgebouw met voldoende parkeergelegenheid en een garage voor 3 wagens onder het huis. Er zijn nog 2 ingangen met voldoende parkeergelegenheid voor gasten of extra parkeergelegenheid voor evenementen.

Een betegelde trap leidt u naar het hoofdgebouw met deuren die uitkomen op een enorm dubbel gewelfd plafond dat leidt naar de woonkamer en eetkamer die echt een grote entree vormt. De prachtige authentieke tegels op de muren zijn op maat gemaakt van de vorige eigenaren en vertegenwoordigen hun unieke ontwerp. Er is nog een verzonken woonkamer met grote ramen die uitkomen op het platteland. Een open haard en voldoende zitplaatsen maken dit tot een zeer grote ruimte. Terracotta tegels maken de vloer beneden in het hoofdgebouw af. Er zijn 5 tweepersoonsslaapkamers, waarvan 2 momenteel in gebruik zijn als kantoorruimte, 3 toiletten 2 en-suite, een zeer grote keuken met extra eethoek, ruime wasruimte met meerdere wasmachines en drogers, een grote voorraadkast en opslagruimte. Formele eet- en woonkamer met hoge dubbele gewelfde plafonds allemaal op de begane grond, met een imposant omwikkeld balkon dat uitkomt op de verzonken woonkamer met voldoende ruimte om buiten te eten met een prachtig uitzicht op het landschap en de rivier beneden.

Op maat gemaakte geïmporteerde houten trap leidt naar het tweede niveau van het huis, waar nog 4 grote slaapkamers met een eigen badkamer zijn. De enorme hoofdslaapkamer heeft een indrukwekkende inloopkast voor hem en haar en een ruime badkamer. Het op maat gemaakte houten plafond geeft toegang tot een ruime zolder van 120 m² die is afgewerkt met elektra en verwarming en eventueel kan worden verbouwd tot meer woonruimte.

Rechts van het hoofdhuis is het gastenverblijf allemaal op een niveau met 7 en-suite slaapkamers die allemaal uitkomen op de open tuin en het zwembad. Er is een grote speelkamer, een woonkamer, een chill-ruimte buiten en een barbecueplek. Aan de achterkant van het huis is een volledige fitnessruimte, een oprit voor rolstoelgebruikers, een grote werkplaats, 2 hondenkennels omsloten en een binnenplaats. Er zijn extra opslagruimten voor apparatuur.

Dit huis is als een Tardis en opent naar verschillende ruimtes die elk iets anders bieden dan de vorige. Er is hier zeker geen tekort aan ruimte en het biedt zoveel mogelijkheden voor een overvloed aan bedrijven, van het huidige pension tot een boetiekhotel, bejaardentehuis, evenementen voor bruiloften of zakelijke evenementen. Er is nog meer mogelijkheid om uit te breiden en indien nodig extra accommodatie toe te voegen.

Het pand is aangesloten op het elektriciteitsnet, het heeft een eigen boorgatwater, er is een aansluiting voor leidingwater indien nodig, hoewel er is voldoende water in het boorgat. Alle buitenkamers zijn voorzien van airconditioning, 2 hittebommen voor waterverwarming plus gas / brandstofoptie voor waterverwarming en centrale verwarming. Er is een pomp van 4 paarden om huis, tuin en zwembad van water te voorzien, waardoor de waterrekening tot een minimum wordt beperkt.

Locatie ...
Het pand is gelegen in het centrum van Portugal, dicht bij het schilderachtige dorpje Santa Comba Dão (5 minuten rijden of 15 minuten lopen), met zijn geplaveide straatjes en cafés langs de rivier die door de stad stroomt. De stad heeft alles wat je nodig hebt, van supermarkten, banken, een sportschool, parken, lokale markten en een school. De rivierstranden, wandelpaden, fietstochten, prachtige landschappen, gebruiken en tradities, zijn zeker een potentieel voor verdere ontwikkeling van het toerisme, met veel buitensporten en activiteiten voor de avontuurlijken.

De prachtige stad Coimbra, de op twee na grootste stad van Portugal, ligt op minder dan een uur rijden. Coimbra wordt beschouwd als de universiteitsstad van Portugal, maar was meer dan 100 jaar de middeleeuwse hoofdstad van het land. Dit samenspel van oude geschiedenis en vooruitstrevende studentenidealen komen samen in Coimbra om een fascinerende toeristische bestemming te vormen. De stad heeft de rivier de Mondega die zich een weg baant door de stad, wat bijdraagt aan de charme. De universiteit is gebouwd op het terrein van een voormalig paleis en staat bekend om zijn barokke bibliotheek, de Biblioteca Joanina en zijn 18e-eeuwse klokkentoren. In het oude centrum van de stad ligt de 12e-eeuwse romaanse kathedraal Sé Velha.

Luso ligt op slechts 30 minuten afstand en staat bekend om het natuurlijke bronwater dat uit de bergen wordt gebotteld. Er is een bron in het midden van het schilderachtige stadje waar veel lokale bewoners en toeristen hun waterflesjes gratis gaan vullen. De populaire Thermal Spa is hier gevestigd en perfect voor een bijzonder dagje uit. Palace Hotel do Bussaco bevindt zich ook in Luso. Dit sprookjesachtige kasteel midden in een betoverd bos, wordt sinds 1917 beschouwd als een van de mooiste, meest romantische en historische hotels ter wereld, zeker een reis waard.

Porto ligt op anderhalf uur rijden en Lissabon op ongeveer 2,5 uur rijden. Coimbra, de op twee na grootste stad van Portugal ligt op ongeveer 40 minuten afstand, en de kust ligt op ongeveer 50 minuten.

Deze accommodatie ligt dicht bij de belangrijkste snelwegen met gemakkelijke toegang en is gelegen in een prachtig gebied van Centraal Portugal met veel plekken om te ontspannen en te bezoeken, samen met buitenactiviteiten voor avontuurlijke mensen.

Locatie

Contact Verkoper





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.nl | gebruiksvoorwaarden | privacybeleid | Over ons | contact ons