This advert is no longer active. The property may have been sold or taken off the market.

Luxe vrijstaand T5-huis, Caldas da Rainha

Caldas da Rainha,  Leiria,  Portugal
€649.000

Overzicht

  • bedrooms 5
  • bathroom 5
  • Grootte van de Woning: 543 sqm
  • Perceeloppervlakte: 3334 sqm

Details

Beschrijving van het object
Deze luxe villa ligt op een volwassen terrein van 3.334 m² en biedt volledige privacy, maar toch op slechts enkele minuten van de stad met alle voorzieningen. Dit voortreffelijke luxe huis wordt momenteel gebruikt als gezinswoning, maar biedt een overvloed aan zakelijke mogelijkheden als u op zoek bent naar dat ideale pension of boetiekhotel. De benedenverdieping kan ook worden verbouwd tot een apart appartement waardoor er meer verhuurmogelijkheden zijn. Met opties om indien nodig meer slaapkamers toe te voegen, kan het een geweldige zakelijke kans of een prachtig familiehuis zijn. Slechts 5 minuten van het stadscentrum met alle voorzieningen. 10-15 minuten van 2 van de beste stranden aan de Zilverkust en 15 km van enkele van de beste golfbanen van Portugal.

Kenmerken…
Huis 543 m²
Land 3.334 m²
3 verdiepingen, balkons
5 slaapkamers, 1 grote slaapkamer en-suite
3 badkamers
6 autogarage
2 bronnen voor irrigatie
Energie-efficiëntieklasse : D

In detail…
De grote, prachtig verzorgde privé, volgroeide tuin ligt op het zuiden, met de hele dag zonlicht. Elektrische poorten openen vanaf de straat met een verharde oprit die u naar het huis leidt. Het huis is gedecoreerd met hoogwaardige afwerkingen, met 2 badkamers voorzien van accessoires, handgemaakt in Florence, Italië. De benedenverdieping van het huis bestaat uit een grote speelkamer / 2e woonkamer 43 m², een doucheruimte 4,6 m² een grote wasruimte 16 m² en een zeer ruime garage voor 6 wagens 90 m² met een halruimte van 10 m². Dit deel van het huis zou gemakkelijk kunnen worden omgebouwd tot een eigen onafhankelijke woonruimte en als gastenverblijf kunnen worden gebruikt of voor extra verhuurmogelijkheden kunnen zorgen. De speelkamer / 2e woonkamer is groot genoeg om een open woonkamer, eetkamer en keuken te zijn. Het heeft alle ingebouwde fittingen om verbinding te maken met het water en gas. De wasruimte heeft een eigen toegang naar buiten met ingebouwde kleerkasten en kan gebruikt worden als slaapkamer met de doucheruimte ernaast.

Een massief houten deur geeft toegang tot een grote lichte ruime inkomhal in de middelste verdieping. Een houten trap leidt naar de bovenverdieping en naar beneden naar de benedenverdieping. De volledig ingerichte keuken van 14 m² met elektrische inductiekookplaat en elektrische oven bevindt zich aan de achterkant van het huis met uitzicht over de tuin. Er is een grote bijkeuken van 3,9 m² die voldoende opslagruimte biedt naast de keuken. De lichte ruime serre van 11 m² voegt een mooie zonnige eet- / loungeruimte toe, net naast de keuken. Er is een grote formele eetkamer van 22,05 m² voor elegante diners met een open haard. Hieraan leidt de grote lichte ruime Lounge van 40 m² met prachtige crèmekleurige marmereffect tegels en open haard. De hoofdbadkamer op dit niveau is mooi afgewerkt in wit met een blauwe tegelrand. Het heeft een dubbele marmeren wastafel met bad / douche gecombineerd en is groot en luchtig op 9,5 m². De logeerkamer, momenteel in gebruik als muziekkamer, heeft een eigen balkon, deze kamer is 16 m² en een inbouwkast. Hiernaast bevindt zich de zeer grote hoofdslaapkamer van 17,2 m² met ruime inloopkast van 6 m² en een en-suite badkamer van 6,4 m². Alle armaturen zijn handgemaakt in Florence, waardoor dit een zeer uniek meesterwerk is dat je niet mag missen.

Een houten trap leidt naar de bovenste verdieping die bestaat uit nog eens drie slaapkamers, allemaal met keramische tegels met houteffect, twee badkamers en heeft een licht ruim kantoor van 51 m² dat indien nodig kan worden omgebouwd tot extra slaapkamers. Er is een extra badkamer van 4,6 m² op deze verdieping met douche. Slaapkamer 1 is een grote ruime 22 m², slaapkamer 2 is 16 m² en slaapkamer 3 is 14 m² met een eigen balkon. De tweede badkamer op deze verdieping is 7 m² en bestaat uit een dubbele wastafel met ingebouwde wastafel en bad / douche combinatie.

Er zijn overal radiatoren met centrale verwarming op diesel. Er is een 300L-warmwatertank en een generator om elektriciteit het huis binnen te brengen op de dagen dat EDP zo vriendelijk is om te snijden op het nationale net. Het huis heeft een geavanceerd alarmsysteem met bewakingscamera's rondom het pand, niet dat dit in Portugal nodig is omdat het een zeer veilige omgeving is, maar het geeft je gewoon gemoedsrust als je wilt opsluiten en op vakantie wilt gaan of naar breng wat tijd ergens anders door.

Locatie…
Het pand is gelegen in het centrum van Portugal, in de pittoreske charmante stad Caldas da Rainha, het is een geweldige plek om authentiek Portugal te ervaren en stond vroeger bekend als een SPA stad maar staat tegenwoordig meer bekend als een centrum van ambachten, met name keramiek. In het hart van de stad ligt de Praça da República, waar dagelijks een kleurrijke markt plaatsvindt en de cafés de lokale banketbakkerij Cavacas das Caldas serveren, een knapperig schelpvormig koekje, of Biejinhos das Caldas (kleine kusjes), hun kleine neefje. Het meer dan 100 jaar oude Dom Carlos I-park werd gebouwd als aanvulling op de therapeutische industrie in de stad en heeft een overvloed aan sculpturen. Deze prachtige stad ligt dicht bij de kustlijn met enkele van de mooiste stranden langs de Zilverkust.

Het schilderachtige, middeleeuwse dorp Óbidos, omringd door kasteelmuren, ligt op 7 minuten met de trein of 15 minuten met de auto . Lissabon ligt op slechts een uur rijden.


Porto ligt op ongeveer 2 uur rijden en Lissabon op ongeveer 1 uur rijden. De beroemde badplaats Nazaré met de grootste golf ooit gemeten ligt op slechts 25 minuten afstand.

Dit is echt een prachtige bestemming langs de Zilverkust die je niet mag missen.



Locatie

Contact Verkoper





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.nl | gebruiksvoorwaarden | privacybeleid | Over ons | contact ons