Prachtige villa met uitzicht op de zonsondergang, 200m zee

Chlorakas,  Paphos,  Cyprus
€1.780.000

Overzicht

  • bedrooms 4
  • bathroom 4
  • Grootte van de Woning: 360 sqm
  • Perceeloppervlakte: 2000 sqm
  • Bouwjaar: 2006

Details

Prachtige luxe villa met tuin verdeeld over een perceel van meer dan 2000 m², op slechts 200 meter van de zee, met adembenemend uitzicht op de zee, de zonsondergang en de bergen. De villa bestaat uit twee huizen - het hoofdhuis met een oppervlakte van 360 meter met 4 slaapkamers, een keuken met toegang tot het eetgedeelte buiten, een woon- en eetkamer binnen, een grote woonkamer met toegang tot de tuin en parkeerplaats, verschillende terrassen met uitzicht op de zee, een zwembad en een barbecue met een gastenverblijf uitgerust met een eigen keuken en badkamer. Het hoofdhuis heeft 4 badkamers, een sauna, een professionele jacuzzi, een uitgeruste keuken en volledig ingerichte kamers. De woning creëert een dominant uitzicht zowel vanaf de zijkant van het gebouw als van buitenaf. Het gemarmerde interieur en de klassieke gevel maken indruk met zijn megalithische uitstraling. Het terrein is omgeven door een grote goed onderhouden tuin, die voldoende ruimte biedt voor kinderen om te spelen met een automatisch irrigatiesysteem, drie aparte ingangen, waaronder een service. Het aangrenzende perceel kan worden gebruikt als een extra tuin in overeenstemming met de afspraken met de plaatselijke gemeente. Verder bouwen in de nabije omgeving is niet mogelijk, en dit zal de eigenaren niet storen. De villa is gelegen op loopafstand van het strand met restaurants en kleine winkeltjes. De aanleg van een haven in een nabijgelegen baai zal het een toplocatie maken te midden van het luxe haven- en jachtleven. Dan, na voltooiing van de bouw, zullen de grondkosten verdrievoudigen. Met de kredietactie kun je naar twee soorten stranden gaan - zand en steen, 2-3 minuten lopen op beide plaatsen. Het zandstrand biedt extreem veilig zwemmen in zee bij alle weersomstandigheden. Ideaal voor jonge kinderen en senioren. Het huis heeft alle communicatie, inclusief verwarming, riolering, stadszwartwatersysteem. Het besproeien van de tuin gebeurt met landbouwwater, wat geen extra kosten met zich meebrengt, waardoor u een grote vloeiende tuin krijgt. De tuin heeft veel fruitbomen en een uitstekende selectie van planten in het hele gebied, en er zijn terrassen gemaakt waardoor het gebruikt kan worden voor een rijk buitenleven.
De villa heeft een aparte ingang met twee hoofdingangen voor meerdere grote voertuigen. Dit is een bushalte van 3 minuten lopen die u in 15 minuten naar het centrum van Paphos brengt. Coral Bay met zijn restaurants, stranden en hotels ligt op slechts 5 minuten rijden of 2 bushaltes verderop.
Supermarkten, markten met verse producten en kleine landbouwwinkels liggen op 5-7 minuten rijden. Tennisbanen liggen op 3 minuten loopafstand.
De woning is voorzien van een 3-meter schotelantenne, breedband internet, vaste telefoon, alarm en twee automatische poorten.
De woning is meerdere malen gerenoveerd jaar geleden en werd slechts een paar maanden per jaar door één familie gebruikt.
De nieuwe jachthaven is in de buurt goedgekeurd en verhoogt de kapitalisatie van het onroerend goed in de nabije toekomst.
Voor investeringsdoeleinden, als de eigenaar besluit het perceel te verdelen, kan er een ander huis op worden gebouwd.
Airconditioning
Luchthaven: 30 min rijden
Barbequeplaats
Strand: Loopafstand
Centrale verwarming
En suite badkamers
Haard
Vliegenhorren
Volledig gemeubileerd
Gated Community
Golf: 5 min rijden
Gastentoilet
Jacuzzi
Hoofdslaapkamer
Panoramisch uitzicht
Privé parkeerplaats (onoverdekt)
Privé zwembad
Zeezicht
Beveiligingsalarm
Aparte keuken< br />Opbergruimte
Eigendomsakten beschikbaar
Plaats: 10 m in aandrijving
Vloerverwarming
BTW niet van toepassing
VRV (Multi-Split Type Airconditioners)
Wi-Fi

Locatie

Contact Verkoper





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.nl | gebruiksvoorwaarden | privacybeleid | Over ons | contact ons