This advert is no longer active. The property may have been sold or taken off the market.

Uniek vorstelijk themahuis met zwembad en huisje

Pretoria,  Gauteng,  Zuid Afrika
£295.000

Overzicht

  • bedrooms 3
  • bathroom 3
  • Grootte van de Woning: 4,127 sqft
  • Perceeloppervlakte: 16,000 sqft
  • Een fitnessruimte die kan worden gebruikt als 4e slaapkamer
  • Prachtige tuin en snelle wifi-verbinding met glasvezel
  • Wall art & 5 goudkleurige stenen beelden bij de prijs inbegrepen
  • Het huis bevindt zich op een beveiligd landgoed met 24-uurs beveiligingspatrouille
  • Plafondkunst inbegrepen in de prijs
  • Er is een Granny flat / Cottage die huurinkomsten kan genereren
  • Prachtige geïmporteerde kroonluchters bij de prijs inbegrepen
  • In een chique en zeer veilige omgeving
  • Veel bergruimte binnen en buiten
  • Een indrukwekkend huis om te vermaken of het kan worden omgebouwd tot gastenverblijf

Details

Prachtig vorstelijk themahuis met een extra huisje / oma-flat in Pretoria East, Zuid-Afrika:

Ontdek de belichaming van weelderig leven in dit buitengewone huis, genesteld in een exclusief beveiligd landgoed in het prestigieuze Pretoria East-gebied van Zuid-Afrika. Met een indrukwekkende oppervlakte van 1487 vierkante meter of 16.000 vierkante voet en een royale huisgrootte van 390 vierkante meter of 4197 vierkante voet, biedt deze residentie een werkelijk unieke en ongeëvenaarde woonervaring met betonnen vloeren.

Als u het landgoed betreedt, verwelkomt een schilderachtige omgeving u met majestueuze oude bomen en weelderig groen, waardoor een serene en rustige omgeving ontstaat. De woning zelf beschikt over drie ruime slaapkamers, twee luxe badkamers en drie toiletten. De hoofdslaapkamer verwent u met een royale ensuite met een jacuzzi en dubbele douche, voor ultieme ontspanning en comfort. Dompel jezelf onder in de elegante ambiance van de keuken, versierd met prachtige granieten aanrechtbladen en naadloos overgaand in de eetkamer. Het eetgedeelte wordt versterkt door met de hand beschilderde plafondtegels en een betoverende kroonluchter, die het decor vormen voor gedenkwaardige maaltijden en bijeenkomsten. Twee aparte lounges bieden veelzijdigheid en grandeur. De privélounge, die uitkomt op een ruime binnenplaats, dient als een ideale ruimte voor het ontvangen van gasten. De familielounge, compleet met een charmante open haard en ingebouwde schoorsteen, biedt een gezellige sfeer voor gekoesterde familiemomenten en festiviteiten.

Verwen uw zintuigen met de betoverende plafondkunst, ingekapseld in sierlijke goudkleurige lijsten , en laat u betoveren door de grootsheid van de centrale muurkunstlijsten die beide lounges sieren. De met de hand beschilderde plafondtegels die de kunst omringen, versterken de paleisachtige sfeer verder en roepen een gevoel van vorstelijkheid op dat geschikt is voor royalty's. Uw gewaardeerde gasten zullen onder de indruk zijn en het gevoel hebben alsof ze de grootsheid van het paleis van Versailles zijn binnengestapt. Bovendien opent een veelzijdige thuiskantoor / studieruimte zich via glazen deuren in Franse stijl naar een prachtige binnenplaats, die een rustige en inspirerende werkruimte biedt. Grenzend aan de keuken vindt u een flexibele ruimte die kan worden gebruikt als thuisgymnastiek of eenvoudig kan worden omgebouwd tot twee extra slaapkamers of een vrijgezellenflat. Of u nu kiest voor het creëren van een toevluchtsoord voor ontspanning of een amusementsruimte zoals een mancave, de mogelijkheden zijn eindeloos. Een handige wasruimte biedt voldoende ruimte voor wasapparatuur en extra opbergruimte, terwijl een kleine linnenkamer langs de slaapkamerpassage praktisch en gemakkelijk is.

Stap naar buiten en omarm de schoonheid van de zorgvuldig aangelegde voortuin, versierd met een betoverende tuin, een torenhoge esdoorn en een groeiende appelboom en levendige bloemen (buiten de wintermaanden). Een charmante vijver met bloeiende gele waterlelies draagt bij aan de betovering. Laat uw creativiteit de vrije loop in de uitgestrekte voortuin van 120 vierkante meter of 1290 vierkante meter, zodat u uw eigen oase kunt personaliseren en creëren. De achtertuin beschikt over een royaal zwembad, vergezeld van een ingebouwde trampoline voor zowel volwassenen als kinderen. De doordachte toevoeging van een keermuur zorgt voor de veiligheid van huisdieren en scheidt ze van het zwembad. Indien gewenst kan de keermuur eenvoudig worden verwijderd.
Verhoogd de aantrekkingskracht van het pand is een houten berging van 3 bij 3 meter voor al uw tuingereedschap en opslagbenodigdheden. Een extra berging gelegen in een van de binnenplaatsen zorgt voor extra gemak en ruimte. Naast de allure van dit opmerkelijke huis, biedt een Granny Flat van 80 vierkante meter of 861 vierkante meter met één slaapkamer een uitstekende gelegenheid voor huurinkomsten of het huisvesten van dierbaren. Compleet met een comfortabele slaapkamer, een lounge, een open keuken en eethoek, en een toilet met douche, deze zelfstandige unit biedt flexibiliteit en gemak. Een kleine tuin met een waslijn vormt een aanvulling op de Granny Flat / cottage. Alle slaapkamers in het huis en Cottage hebben ingebouwde kasten.

Wees gerust, dit pand wordt beveiligd door een hoogbeveiligd elektrisch hek rondom het huis, met het bedieningspaneel handig binnenin geplaatst. Een alarmsysteem en 24-uurs particuliere beveiliging die in de straten patrouilleert, zorgen voor een veilige leefomgeving. In dit gewilde bloeiende gebied ervaart u een verhoogd gevoel van veiligheid, waardoor u gemoedsrust kunt omarmen. De locatie biedt de nabijheid van een breed scala aan voorzieningen, waaronder winkels, winkelcentra, scholen en meer, allemaal binnen een straal van 5 kilometer. Deze uitzonderlijke residentie biedt een once-in-a-lifetime kans, een combinatie van grootte, onderscheidend thema, toplocatie en concurrerende prijs. Als extra bonus is de huidige eigenaar bereid om de 5 prachtige goudkleurige stenen beelden, vergezeld van hun pilaren, in de hoofdgang op te nemen. Dit zorgt ervoor dat u geen extra geld hoeft te investeren in decoratieve elementen om het koninklijke thema te behouden.

Overweeg het grenzeloze potentieel van dit uitgestrekte pand, waar uw verbeelding de vrije loop kan gaan. Het kan moeiteloos worden omgevormd tot een gastenverblijf en dient als een lucratieve investering die een gestage inkomstenstroom genereert. Met zijn enorme ruimte en ongeëvenaarde functies zijn de mogelijkheden eindeloos. Het huis heeft zeer snelle wifi en is aangesloten op glasvezel, dus je zult geen problemen hebben met de internetverbinding.

Wacht niet langer met het grijpen van dit zeldzame juweeltje, want het zal zeker snel de aandacht trekken vanwege zijn buitengewone allure en uitzonderlijke waarde. Grijp de kans om uw gewaad mee te nemen en uw kroon op te zetten wanneer u deze residentie met vorstelijk thema betreedt die reikhalzend uitkijkt naar uw aanwezigheid.
Plan nu een bezichtiging in en bereid u voor om betoverd te worden door de grootsheid en exclusiviteit die u te wachten staat in dit opmerkelijke eigendom. Wilt u meer informatie, bel dan met de eigenaar op +27 635120520. Een video van de woning is beschikbaar en kan via whatsapp worden verzonden.

Locatie

Contact Verkoper





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.nl | gebruiksvoorwaarden | privacybeleid | Over ons | contact ons