Overzicht

  • bedrooms 5
  • bathroom 2
  • Grootte van de Woning: 272 sqm
  • Perceeloppervlakte: 2500 sqm
  • Villa met 3 slaapkamers en een aparte slaapkamer met 2 slaapkamers.
  • Prachtig uitzicht vanuit het kleine dorp in de buurt van lokale marktsteden.
  • Volledig omheind en omheind perceel van 2500 m2, ideaal voor een veilige lock-up en verblijf verlaten.
  • Verwarmd zoetwaterbad (10m x 5m met een diep uiteinde) met reinigingsrobot.
  • Grote garage / werkplaats en een houtopslag.
  • Centrale verwarming op gas (propaan) in villagebouw.
  • Binnenplaats en goed gevulde volwassen tuinen.
  • Franse en Britse gezinnen in een goed geïntegreerde en sociaal actieve gemeenschap.
  • Toulouse Airport - 120 km (75 mijl of 90 minuten rijden).
  • Download de brochure en plattegronden (van de Britse Magnolia Property-site ref 11534)

Details

AANGEBODEN. Oorspronkelijk een oude boerderij (1784) en meer recente bijgebouwen, twee ruime huizen zijn gecreëerd op dit volledig omheinde en omheinde perceel van 2500 m2. Het hoofdhuis van de villa is door de huidige eigenaars al een aantal jaar gebruikt als een vakantiehuis met drie slaapkamers, en de andere, de oorspronkelijke, aantrekkelijk gerestaureerde oude boerderij, als onafhankelijke accommodatie met twee slaapkamers, geliefd bij gasten die op bezoek zijn. Er is ook een verwarmd zwembad, een grote garage / werkplaats en een houtopslag.

HET VOORNAAMSTE HUIS. Dit huis met drie slaapkamers is in goede staat. Er is een zeer grote zolder die kan worden ontwikkeld voor extra accommodatie. Zoals op de plattegrond te zien is, heeft het huis, naast een grote woonkamer / eetkamer, een overdekt terras met ramen aan twee zijden, waardoor u een prachtig uitzicht heeft over de tuin en het landschap. Deze lichte en luchtige kamer wordt momenteel gebruikt als zit- / eetkamer voor de zomer, maar u kunt het voor veel dingen gebruiken: een speelkamer, een fitnessruimte, een serre en een fantastische locatie voor feesten.

DE OUDE BOERDERIJ GITE. Dit pension is een verbluffende renovatie van de originele, 300 jaar oude boerderij. Ook bekend als de "Metairie" waar vroeger de boer huurder betaalde aan de verhuurder met een deel van de opbrengst. Het gebouw heeft zijn oude charme behouden en biedt zelfstandige accommodatie die ideaal is voor uw gasten die graag hier blijven tijdens hun vakantie! Met een begane grond oppervlakte van 112 m2 kunt u het gemakkelijk gebruiken voor het huren als een gite met twee slaapkamers met een gymzaal / speelkamer. Het gebouw biedt mogelijkheden voor verdere ontwikkeling om extra accommodatie te bieden.

LOCATIE. De villa is gelegen op een rustige locatie aan de rand van een mooi dorp in de buurt van de mooie bastide (versterkt) stadje Miélan en andere marktsteden. De locatie biedt u een prachtig uitzicht over een vallei en de Pyreneeën en met een goede toegang tot de nationale parken van de berg, Spanje, en de Atlantische en mediterrane stranden. FLOORPLANNEN. Een bijgevoegde brochure (zie hieronder of beschikbaar op de Britse Magnolia Property-website ref 11534) bevat plattegronden, foto's en geeft u meer informatie over het onroerend goed en de attracties in de omgeving.

VEILIGHEID. Het bezit heeft een veilig en en volledig-omheind, gated 2500 m2-perceel samen met luiken op de deuren en de vensters. Het huis kan heel veilig worden afgesloten, zodat u zich gemoedsrust kunt houden tijdens die langere afwezigheid van secundaire vakantiehuizen. Veilige sluiting betekent ook dat het huis schoon en droog blijft en vrij van ongedierte is!

CENTRALE VERWARMING. Het hoofdhuis is zeer goed geïsoleerd en wordt centraal verwarmd door radiatoren en een propaangasketel. Hierdoor kunt u het hele jaar door koel zijn in de zomer en warm in de winter.

HET ZWEMBAD. Het zoetwaterbad (10m x 5m en met een diep uiteinde) heeft een reinigingsrobot en het zwembad wordt verwarmd met een zuinige lucht-bron warmtepomp. Een zomer- en winterafdekking helpt het zwembad schoon te houden en warmte vast te houden. De hoes voldoet ook aan de verplichte Franse veiligheidsvoorschriften. Een aangrenzend poolhouse is uitgerust met pomp-, filtratie- en regelapparatuur. Het omliggende terracotta betegelde terras biedt voldoende ruimte voor uw ligbedden en parasols.

DE TUIN. Goed gevuld met veel sierplanten en fruitbomen die u veel plekken geven om te ontspannen en uw gasten te vermaken. Een mooi geplaveid binnenplein met een verhoogde trogachtige stijl scheidt het gastenhuis en het hoofdgebouw. ​​

VOORWAARDE. Het algehele bezit bevindt zich in goede staat, zodat u het kunt gebruiken zonder dat u onmiddellijk aandacht behoeft. Elke update die u mogelijk wilt maken, kan redelijk gemakkelijk worden gedaan.

MILIEU. Rust, schone lucht en schoon leidingwater uit de Pyreneeën, creëren een buitengewoon gezonde omgeving om van dit uw ideale permanente of vakantiehuis te maken. Buren omvatten Franse en Britse gezinnen in een goed geïntegreerde en sociaal actieve gemeenschap.

DAAR GAAN. De woning ligt op korte afstand van de Route Nationale RN21, die de steden Auch en Tarbes met elkaar verbindt.
Van nabijgelegen luchthavens zijn de afstanden:
? Toulouse Airport - 120 km (75 mijl of 90 minuten rijden);
? Pau Airport - 65 km (40 mijl of 60 minuten rijden); en
? Tarbes Airport - 34 km (21 mijl of 35 minuten rijden).

Ferries vanuit het VK bedienen de Franse havens Le Havre, Caen en St Malo, plus de Spaanse havens van Santander en Bilbao, allemaal met snelle wegverbindingen naar Zuidwest-Frankrijk.

HET VERKOOPPROCES. De verkoop zal worden uitgevoerd in overeenstemming met de Franse wetgeving onder het toezicht van een lokale Notaire, waardoor veiligheid wordt geboden aan zowel de koper als de verkoper. Onafhankelijke conditierapporten worden verstrekt.

DOWNLOAD de BROCHURE. Bekijk de bijgevoegde brochure (zie hieronder of van de Britse Magnolia Property-website ref 11534) voor meer informatie.
PDF brochure
Brochure

Plattegrond

Old Farmhouse Gites Floor Plan v10 Principal House  Floor Plan v9

Locatie

Foto's van de locatie

Contact Verkoper





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.nl | gebruiksvoorwaarden | privacybeleid | Over ons | contact ons