This advert is no longer active. The property may have been sold or taken off the market.

Gerenoveerde boerderij in de wijnstreek van Bordeaux

Savignac De Duras,  Lot-et-Garonne,  Nouvelle-Aquitaine,  Frankrijk
€799.000

Overzicht

  • bedrooms 4
  • bathroom 4
  • Grootte van de Woning: 310 sqm
  • Perceeloppervlakte: 4400 sqm
  • Bouwjaar: 1900
  • 4 slaapkamers met en-suite badkamers
  • Ongelofelijk zwembad met ommuurd terras van 200 m2
  • Aangelegde tuin met fantastisch uitzicht, waaronder het kasteel van Duras
  • Indrukwekkende woonkamer met fantastisch balkenplafond
  • Uitstekende verbindingen met 3 luchthavens in de buurt; Bordeaux, Bergerac en Toulouse

Details

Gerenoveerd landhuis in de wijnstreek Bordeaux

Echt elegante en stijlvolle renovatie van een 19e eeuws Frans landhuis, gelegen aan de rand van een kleine gemeente in de Lot et Garonne in het zuidwesten van Frankrijk, vlakbij naar de Dordogne in de Bordeaux-wijnstreek, op slechts 35 minuten van Saint-Emilion. Een omsloten terras met uitzonderlijk mooi zwembad, grote goed onderhouden tuin met diverse zitjes. Uitstekende verbindingen met 3 luchthavens in de buurt; Bordeaux, Bergerac en Toulouse. Dit buitengewone huis ligt op 10 minuten golfen bij Chateau des Vigiers. 5 minuten naar Duras. 30 minuten naar Bergerac, een uur naar Bordeaux. Snelwegen noord en zuid - 35 minuten.

Beschrijving:
Grote woonkamer met natuurstenen schouw. Moderne keuken en formele eetkamer met uitzicht van oost naar west. De begane grond, met aantrekkelijke terracotta tegels, heeft een hal die uitkomt op de elegante woonkamer die wordt gedomineerd door het hoge balkenplafond en de prachtige stenen open haard. Aan de zuidkant zijn er drie openslaande deuren naar het terras bij het zwembad. De moderne keuken is voorzien van fraaie wit geschilderde kasten, 5 pits gaskookplaat, vaatwasser, oven en combi oven, koelkast en een bijkeuken aan de achterzijde woning met vriezer. De elegante eetkamer met openslaande deuren naar het oosten, zuiden en westen geeft direct toegang tot het terras bij het zwembad waar een overdekte veranda is om buiten te dineren. Op de begane grond bevindt zich een tweede slaapkamer aan de westkant van het huis, die uitkijkt op het terras bij het zwembad en die ook een eigen badkamer heeft. Er is een kantoor, bijkeuken, douche en toilet, stookruimte, garage en bijgebouwen.

Trap vanuit de woonkamer naar de master bedroom-suite in de pigeonnière, bestaande uit een grote recent gerenoveerde doucheruimte en een ruime slaapkamer op het oosten, zuiden en westen met drie sets openslaande deuren met een balkon op het zuiden en uitzicht op het zwembad en de vallei met zijn kasteel van Duras. Er zijn handgemaakte inbouwkasten en een grote jongen. Op de eerste verdieping zijn via een tweede trap de overige 2 grote moderne slaapkamers met eigen badkamers.

Buiten:
Het uitzonderlijk mooie zwembad is een soort niervorm en heeft een eiland in het midden . Het terras loopt over de hele lengte van de achterkant van het huis en er zijn echt interessante kenmerken in ingebouwd. De tuinen rondom het huis en de huidige eigenaren hebben de afgelopen jaren enorm veel tijd besteed aan het modelleren en planten van een grote verscheidenheid aan soorten, van grassen tot bomen. Het is niet alleen gazon, want er zijn ook stenen tuinen.

Technische info:
Het pand profiteert van dubbele beglazing en oliegestookte verwarming. Zie voor meer informatie: www.beautifulhouseforsaleinfrance.com

Locatie

Contact Verkoper





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.nl | gebruiksvoorwaarden | privacybeleid | Over ons | contact ons